Wat is mijn woning waard?

Je wilt je woning natuurlijk in een goede tijd verkopen. Met de huidige gekte op de woningmarkt stijgen de huizenprijzen en daalt het woningaanbod. Doordat woningen snel verkocht worden, heb je als koper minder keus. Het is dus zeker een gunstige tijd om je huis te verkopen.

Ben je benieuwd wat jouw woning (regio Doetinchem plus 25 km) op dit moment waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 0314-200150.
 


Wat is een waardebepaling?

Bij een waardebepaling doen wij o.a. onderzoek naar de omgeving, jouw huis en vergelijkbare woningen om zo de actuele waarde te kunnen bepalen. Een waardebepaling is bij Vivendo Makelaardij gratis en vrijblijvend. Je ontvangt van ons een waarderapport van jouw woning in je mailbox. Wil je daarna meer weten, dan maken we eerst een afspraak om jouw woning te bekijken en na het afgeven van de waarde kun jij zelf beslissen of je jouw huis ook met ons wilt verkopen.  

De waardebepaling is o.a. gebaseerd op:

  • Vergelijkbare woningen
  • Staat van onderhoud
  • Omgeving
  • Kadastrale gegevens
     

Mogelijkheden woning 
Naast het bepalen van de actuele waarde, kijken we samen naar de mogelijke opbrengst, de te verwachten verkoopsnelheid en de kansen en zwaktes van de woning. Elke verkoop begint bij het bepalen van een passende verkoopstrategie zodat we jouw woning zo sterk mogelijk kunnen presenteren aan de juiste doelgroep.