Ons tarief

Wij hanteren vaste tarieven voor onze dienstverlening. Onze prijzen zijn all-in en inclusief BTW en er zijn geen opstartkosten verschuldigd. 

Verkoopbegeleiding Prijs*
Verkopen tot koopsom € 200.000 € 3.250
Verkopen tot koopsom € 500.000 € 4.250
Verkopen tot koopsom € 1.000.000 € 5.250
Verkopen boven € 1.000.000 Maatwerkofferte
Aankoopbegeleiding Prijs
Opstartkosten aankoopdossier (éénmalig) € 250
Aankoopbegeleiding zonder bezichtiging € 1.500
Aankoopbezichtiging door makelaar* € 250
Losse koopovereenkomst opstellen (zelf verkoop geregeld) € 750
Een greep uit onze extra mogelijkheden
360 graden foto's
Videofilm
Dronefoto's
A18 ledwall
Flyers

* Tarieven gelden voor woningen binnen 25 km rondom Doetinchem

Verkoopbegeleiding

Je huis verkopen doe je met een reden; je wilt verder. Positief of negatief, ieder verhaal en elke situatie vraagt om een specifieke strategie en de dienstverlening die daarbij hoort. Wij begrijpen dat. Dit bepaalt dan ook hoe wij de verkoop van jouw woning aanpakken én hoe wij je na de verkoop verder helpen. Wij brengen, in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, jouw mogelijkheden in kaart.  

Een eerste stap daarbij is het bepalen van de waarde van jouw huis. Naast de gratis waardebepaling geven wij een verkoopindicatie, waarin wij kansen en mogelijkheden uiteenzetten om je woning zo succesvol mogelijk te verkopen. Direct een waardebepaling aanvragen? Maak dan een afspraak via 0314 - 200 150.

Waarom je voor ons zou moeten kiezen;

► Makelaars met jarenlange ervaring

► De beste presentatie van je huis

► Scherpe marketing

► Flexibel

Aankoopbegeleiding

Je bent op zoek naar een nieuwe woning. Als aankoopmakelaar vinden we samen jouw droomwoning zonder dat je jouw woonwensen op hoeft te geven. Wij merken dat het steeds vaker een uitdaging is om er op tijd bij te zijn en niet achter het net te vissen. Hierdoor worden eisen en woonwensen steeds gemakkelijker losgelaten. Wij laten ons niet leiden door emoties en realiseren voor jou de beste deal met het meeste woongenot.

Samen vinden we jouw droomhuis

Waarom wil je verhuizen? Wat zijn je eisen en wensen m.b.t. een nieuwe woning? Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Ellen of Roger gaat graag met jou in gesprek om je te helpen bij het vinden van jouw beste woonoplossing. Wil je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of heb je vragen over onze aankoopdienst? Neem dan contact met ons op via 0314 - 200 150

Wat is de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar?

Een huis kopen is een grote stap en met een scherpe onderhandelaar aan je zijde kun jij je droomhuis kopen voor de juiste prijs. Vooral als je op slag verliefd bent geworden op een huis, is het handig een objectieve professional naast je te hebben die jouw situatie, wensen en eisen in het oog houdt en met een neutrale blik naar de woning blijft kijken. Nadat de koop beklonken is, controleert de aankoopmakelaar het contract en inspecteert hij de woning voordat je naar de notaris gaat. Wij maken graag een afspraak om tijdens een kop koffie of thee de aankoopbegeleiding met je te bespreken. Bij het kopen van een huis wil je zekerheid. Vooral in deze krappe woningmarkt is het belangrijk snel (en slim) te reageren, zodat jouw droomhuis niet aan je neus voorbij gaat. 

Wat we voor je doen;

► de juiste aankoopprijs bepalen

► een objectieve en kritische blik

► deskundige begeleiding

► ervaren onderhandelaar met kennis van de markt

► bouwkundig inzicht

► zorgeloze afwikkeling tot aan de notaris