Makelaar in Azewijn

Ben je op zoek naar een makelaar in Azewijn? Bij Vivendo Makelaardij helpen we je graag bij de verkoop of aankoop van je woning in Azewijn. Wij kennen de woningmarkt in Azewijn en doen er alles aan jou zo goed mogelijk te helpen. Wij komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Dan bekijken we samen jouw huis en vertellen we je wat je van ons kunt verwachten. 

 

Hoe werkt Vivendo Makelaardij 
Bij Vivendo Makelaardij nemen we de tijd voor je en begeleiden we je persoonlijk bij het verkopen van je woning. We nemen je zoveel mogelijk werk uit handen zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken. Samen maken we een verkoopplan voor je woning en zorgen we ervoor dat je woning voor een goed prijs verkocht wordt. Gedurende het hele verkoopproces zijn wij beschikbaar voor al je vragen en krijg je updates van de stand van zaken. 

 

Maak een afspraak
Onze makelaars, Ellen Speijers en Roger Schmitz, leggen je graag persoonlijk uit hoe we werken. We vinden het leuk om langs te komen voor een vrijblijvend verkoopgesprek. We vertellen je dan alles over onze aanpak en we geven, indien mogelijk, alvast een waarde-indicatie voor je woning. Tijdens zo’n eerste verkoopgesprek vertellen we je wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van je woning en hoe we dat voor je regelen.

Maak een vrijblijvende afspraak

 

Aankoopmakelaar Azewijn
Naast de verkoop van woningen kun je ons ook inschakelen voor de aankoop van je nieuwe woning. We begeleiden je van bezichtiging en prijsonderhandelingen tot aan de eindinspectie en overdracht bij de notaris. Dat doen we voor een vaste prijs. De hoogte hiervan is afhankelijk van wat je van ons verwacht. 

Bekijk koopwoningen in Azewijn

 

Ontdek Azewijn
Wil je meer weten over Azewijn? Kijk dan eens rond op de website over Azewijn.